Valve obljublja, da se bo učil pri Steamovi poletni prodaji, in podaril še 5000 iger

valve promises learn from steam s summer sale

Steam

The Parna poletna razprodaja se konča kasneje danes, toda ekipa Corgi je že potrjena kot pobegla zmagovalka Steam Grand Prix. Vendar je bil Corgijev nastop tako prevladujoč, da je Valve dejal, da bo pred naslednjo dirko naredil nekaj prepotrebnih sprememb.

V sklepno sporočilo , Se je Valve zahvalil udeležencem Grand Prixa, obenem pa priznal, da je tekmovanje imelo težave - kljub zmagi ekipe Corgi, se je zdelo, da je tudi dogodek spodbudil številne uporabnike k izbrišite indie igre s svojih tisočih seznamov želja . Valve pravi, da je poskušal odpraviti te težave, in obljublja, da bo 'naslednje križice bolje predvidel naslednjič, ko vas povabimo na dirke.'



Dirke so zdaj končane, vendar si lahko žetone, ki ste si jih prislužili skozi Veliko nagrado, izmenjate tako, da na Pit Stop zaustavite nekaj dodatnih nagrad. Medtem ko so bile razdeljene skoraj vse nagrade, Valve pravi, da je naključno izbranih 5000 uporabnikov, ki so sodelovali na dogodku, da bi prejeli najboljšo igro s svojega seznama želja.

To ni povsem neposredno opravičilo za razne napitke na dogodku, vsekakor pa se zdi kot nekakšna mirovna ponudba. Glede na to, da Valve predlaga, da se bo tovrstna meta-igra vrnila med prihodnjo prodajo, upamo, da naslednjič ne bomo več videli ponovitve prevlade ekipe Corgi.

Sorodno:Tukaj so najboljše brezplačne igre Steam

Poletna razprodaja traja do 18:00 BST (13:00 ET, 10:00 PT), tako da imate na voljo nekaj ur, da prevzamete nekaj ugodnih ponudb. Za tiste, ki si doma držite rezultat, je ekipa Tortoise končala Grand Prix na drugem mestu, ekipa Hare se je uvrstila na tretje mesto, ekipi Cockatiel in Pig pa sta končali skupaj, saj nista uspeli niti na eni dirki.